Τα "σκάνε" για Μήτρογλου οι Τούρκοι

Η Μπεσίκτας κινήθηκε για το plan B της αποκτώντας τον Ντεμπά Μπα και άνοιξε παράλληλα το δρόμο στην Τραμπζοσπόρ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Διαβάστε τι λένε τα τουρκικά δημοσιεύματα για την περίπτωση του Έλληνα φορ στην Τουρκία και τι ποσό είναι διατεθειμένοι να δώσουν.

Τα "σκάνε" για Μήτρογλου οι Τούρκοι

Σε διακοπές βρίσκεται ατή τη στιγμή ο Κώστας Μήτρογλου, μετά τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του... δίνουν και παίρνουν.

Ο Έλληνας φορ σε περίπου μια εβδομάδα θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Φούλαμ για την καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο το μέλλον του στο Λονδίνο φαντάζει να είναι μικρό. Η αγγλική ομάδα, όντας υποβιβασμένη στην Championship δεν θα είχε πρόβλημα να δει τον επιθετικό της να μετακομίζει σε κάποιο άλλο σύλλογο.

Ο ποδοσφαιριστής όμως είναι ακόμα αβέβαιο αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη γείτονα χώρα. Σύμφωνα ωστόσο δημοσίευμα της τουρκικής "FotoMac", η Τραμπζονσπόρ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Τα "σκάνε" για Μήτρογλου οι Τούρκοι

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτζ, που τον είδαμε στο Μουντιάλ στον πάγκο της Αλγερίας, θέλει "σαν τρελός" όπως λένε στην Τουρκία, να φέρει στην ομάδα τον Κώστα Μήτρογλου.

Όσο για τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει; Αυτά ξεπερνάνε το ποσό που παίρνει ο παίκτης στη Φούλαμ (2.500.000 ευρώ), με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για 3.000.000 ευρώ το χρόνο!

Πέρα όμως από την Τραμπζονσπόρ, για τον Έλληνα παίκτη φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον και η πορτογαλική Μπενφίκα, ωστόσο περιμένει να δει τι θα γίνει με την παραμονή του Όσκαρ Καρντόζο Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK