Τάσεις φυγής από Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Milliyet" δεν επιθυμεί την παραμονή του στην Τράμπζονσπορ, καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του.

Τάσεις φυγής από Αβραάμ

Ο 30χρονος διεθνής αμυντικός, όπως τόνισε στην "Μilliyet", θέλει να φύγει, διότι "το αγωνιστικό στιλ μου δεν αρέσει στον Γιανάλ".

Όπως γίνεται κατανοητό οι σχέσεις του με τον προπονητή της ομάδας δεν είναι οι καλύτερες, καθώς ο Γιανάλ του επέρριψε ευθύνες πως ήταν ο κύριος υπαίτιος της ήττας από την Μπεσίκτας, ενώ ήδη κυκλοφορούν φήμες στην Τουρκία πως η Τράμπζονσπόρ αναζητά έναν Τούρκο αμυντικό στη θέση του.

"Δε νομίζω ότι θα ήθελα να μείνω εδώ", σχολίασε ακόμα ο Παπαδόπουλος, ο οποίος όπως φαίνεται θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την τουρκική ομάδα.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ