Λατρεία για Μουρίνιο, μίσος για Βενγκέρ από Αντεμπαγιόρ!

Έχει συνεργαστεί και με τους δύο σε τοπ επίπεδο όμως τον έναν τον αποθεώνει και τον άλλο τον "κράζει" ανελέητα. Διαβάστε τις τρομερές δηλώσεις που έκανε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ για Μουρίνιο και Βενγκέρ...

Λατρεία για Μουρίνιο, μίσος για Βενγκέρ από Αντεμπαγιόρ!

Μεταξύ του Ζοζέ Μουρίνιο και του Αρσέν Βενγκέρ, ο άσος της Μπασακσεχίρ Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία: τεράστια διαφορά κλάσης του Πορτογάλου από τον Γάλλο!

Ο επιθετικός από το Τόνγκο παραχώρησε συνέντευξη σε τουρκικό μέσο και εκεί μόνο διπλωμάτης δεν θέλησε να εμφανιστεί...

"Ο Μουρίνιο είναι ένας από τους προπονητές που αγαπώ και πάντα θα αγαπώ. Είναι ένας από τους πιο τίμιους και ειλικρινείς προπονητές που είχα ποτέ στην καριέρα μου, οι περισσότεροι δεν ήταν σωστοί", δήλωσε αρχικά ο Αντεμπαγιόρ, για να "περιποιηθεί" κατόπιν τον Βενγκέρ:

"Μου έλεγε πως έπρεπε να φύγω επειδή δεν χωρούσα στα πλάνα του και πως αν έμενα, δεν θα έπαιζα. Εγώ ήθελα να παραμείνω αλλά η μοναδιήκή επιλογή που είχα ήταν να πάω στην Μάντσεστερ Σίτι.

Togo's Emmanuel Adebayor attends a training session in Stade de Bitam, Gabon, Tuesday, Jan. 17, 2017, ahead of their African Cup of Nations Group C soccer match against Morocco. (AP Photo/Sunday Alamba)
Togo's Emmanuel Adebayor attends a training session in Stade de Bitam, Gabon, Tuesday, Jan. 17, 2017, ahead of their African Cup of Nations Group C soccer match against Morocco. (AP Photo/Sunday Alamba) AP

Έπειτα όμως ο Βενγκέρ είπε ότι έφυγα για τα λεφτά και από τότε άρχισα να μισώ την Άρσεναλ. Όχι για τους οπαδούς της, που συνεχίζουν να μου αφιερώνουν συνθήματα αλλά για τον προπονητή της.

Όταν βλέπω την Άρσεναλ, από μία πλευρά θέλω να νικάει και από την άλλη δεν θέλω εξαιτίας του Αρσέν".

Για να ολοκληρώσει την κριτική του για τους δύο προπονητές ο 33χρονος στράικερ λέγοντας τα εξής: "Ο Μουρίνιο θέλει να παίρνει τρόπαια με κάθε μέσο ακόμα και αν χρειαστεί να βάλει μπροστά στην εστία ένα πούλμαν, ένα τρένο ή ένα αεροπλάνο και δουλεύει 24 ώρες την ώρα για να κερδίζει ένα ματς.

Αντίθετα ο Βενγκέρ μοιάζει με προφέσορας επειδή του αρέσει μόνο να εξελίσσει τους νέους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK