Εκπληκτική κομπίνα σε αγώνα του MLS

Ένα τρομερό γκολ σημείωσε η Real Salt Lake στον αγώνα στην Columbus Crew, ύστερα από εκπληκτική κομπίνα σε στημένη φάση. Δείτε το VIDEO.

Εκπληκτική κομπίνα σε αγώνα του MLS

Οι στημένες φάσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, καθώς κρίνουν σε αρκετές περιπτώσεις τον τελικό νικητή μίας αναμέτρησης. Γι' αυτό το λόγο οι προπονητές ρίχνουν μεγάλο βάρος στα στημένα, ελπίζοντας η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση να μετουσιωθεί σε γκολ κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Κατά καιρούς συναντάμε σπουδαίες εμπνεύσεις σε διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου. Αυτή τη φορά τις εντυπώσεις "κλέβει" το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε η Real Salt Lake στην αναμέτρηση με την Columbus Crew.

Ο Μούλοχαντ ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έδωσε πάσα στον Μπέρκερμαν. Εκείνος σήκωσε την μπάλα στην διαγώνια κίνηση του Πλάτα, ο οποίος με κεφαλιά έστρωσε στον επερχόμενο Γκαρσία που πλάσαρε προ κενής εστίας.

Δείτε το VIDEO:

 

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ