Ο Βιεϊρά θα προπονεί Πίρλο, Λάμπαρντ και Βίγια

Ο Πατρίκ Βιεϊρά είναι ο νέος προπονητής της Νιου Γιορκ Σίτι, της ομάδας που ανήκουν ο Αντρέα Πίρλο, ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Νταβίντ Βίγια.

Ο Βιεϊρά θα προπονεί Πίρλο, Λάμπαρντ και Βίγια
Βιεϊρά Μάντσεστερ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι προπονητής

Τα πρώτα βήματά του ως πρώτος προπονητής θα κάνει στη Νιου Γιορκ Σίτι ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Ο παλαίμαχος Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με στόχο να οδηγήσει την ομάδα από τη Νέα Υόρκη στα πλέι οφ και γιατί όχι στην κατάκτηση τίτλων, έχοντας υπό τις οδηγίες του τον Αντρέα Πίρλο, τον Νταβίντ Βίγια και τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Η πρόσληψη του Βιεϊρά δεν ήταν φυσικά τυχαία. Είναι γνωστή η... αδελφική σχέση που έχει η Νιου Γιορκ Σίτι με τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ο 39χρονος σήμερα προπονητής δούλευε ως συνεργάτης του Μανουέλ Πελεγκρίνι την τελευταία διετία μετά τη θητεία του ως στέλεχος των ακαδημιών.

" Διαθέτουμε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς νέους προπονητής. Η ικανότητα του Πατρίκ, η οπτική και ο σεβασμός που αποπνέει αντανακλάει το χαρακτήρα του και την ικανότητά του να πετύχει", δήλωσε ο πρόεδρος Τομ Γκλικ.

" Πρόκειται για ένα ενθουσιώδες πρότζεκτ για κάθε προπονητή. Είναι μια απαράμιλλη ευκαιρία που θέλω να αρπάξω με τα δύο χέρια", τόνισε ο Γάλλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK