Οι Γκάλαξι παρουσίασαν τον Τζέραρντ

O Στίβεν Τζέραρντ παρουσιάστηκε από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι την Παρασκευή (3/7) και πόζαρε για πρώτη φορά κρατώντας τη νέα φανέλα με το Νο 8.

Οι Γκάλαξι παρουσίασαν τον Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ παρουσιάστηκε επίσημα από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά κρατώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θα εμφανιστεί στους φιλάθλους της ομάδας κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης του Σαββάτου (4/7) κόντρα στο Τορόντο, ενώ το ντεμπούτο του πιθανολογείται για τις 17 Ιουλίου, στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.

"Είχα μερικές καλές προτάσεις από την Ευρώπη. Αλλά ήθελα μια εξ ολοκλήρου νέα πρόκληση, να βγω από την ζώνη ασφαλείας μου, να ζήσω μακριά από το σπίτι, να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία ζωής και να διαλέξω ένα μέρος, όπου η οικογένειά μου θα περνά καλά.

Όταν θα κρεμάσω τα παπούτσια μου σε μερικά χρόνια θέλω να πω πως προσπάθησα κάτι διαφορετικό και δεν έμεινα στο ίδιο μέρος, αν και λάτρεψα κάθε λεπτό αυτού", δήλωσε στο κανάλι της νέας του ομάδας ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ.

Δείτε το tweet με το οποίο οι Γκάλαξι καλωσόρισαν τον Τζέραρντ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK