Στην Νιου Γιορκ Σίτι ο Λάμπαρντ

Στην Νιου Γιορκ Σίτι θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος ανακοινώθηκε την Πέμπτη (24/7) από την νεοσύστατη ομάδα και δήλωσε έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. "Πάντα στην καρδιά μου η Τσέλσι", τόνισε κατά την παρουσίαση.

Στην Νιου Γιορκ Σίτι ο Λάμπαρντ

Μετά από 648 παιχνίδια, 211 γκολ και 13 τίτλους με την Τσέλσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ μετακομίζει στην Αμερική, για λογαριασμό της νεοσύστατης Νιου Γιορκ Σίτι. Η αμερικανική ομάδα, τα δικαιώματα της οποίας ανήκουν στην Μάντσεστερ Σίτι και τους Νιου Γιορκ Γιάνκις (μπέιζμπολ), θα λάβει μέρος στο MLS την επόμενη σεζόν και αν κρίνει κανείς από τις πρώτες προσθήκες της σύντομης ιστορίας της, έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Ο 36χρονος θα συναντήσει στο νέο σταθμό της καριέρας του τον Νταβίντ Βίγια, ο οποίος αποτέλεσε και την πρώτη μεταγραφή της Νιου Γιορκ Σίτι.

Στην Νιου Γιορκ Σίτι ο Λάμπαρντ

"Θέλω να συνεχίσω να βάζω προκλήσεις στον εαυτό μου. Θέλω να είμαι αρχηγός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ήρθα σε μία σπουδαία πόλη και θέλω να δείξω ότι μπορώ να παίξω πολύ καλό ποδόσφαιρο και να είμαι σπουδαία προσωπικότητα στα αποδυτήρια", δήλωσε αρχικά ο Βρετανός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα του MLS: "Παρακολουθούσα παιχνίδια του MLS για πολύ καιρό στο σπίτι. Είναι τεράστια ευκαιρία και μεγάλη πρόκληση για μένα. Θέλω οι φίλοι της Νιου Γιορκ Σίτι να δουν ότι θα δώσω τα πάντα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα για την οποία θα μπορούν να είναι υπερήφανοι".

Όσο για την Τσέλσι επεσήμανε: "Η Τσέλσι θα έχει πάντα μεγάλη θέση στην καρδιά μου. Της εύχομαι τα καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK