Απίθανο γκολ μετά από πλάγιο με κωλοτούμπα!

Το είδαμε κι αυτό στις ΗΠΑ. Ποδοσφαιριστής εκτέλεσε πλάγιο κάνοντας... ρόδα και στην εξέλιξη της φάσης μπήκε το γκολ της ισοφάρισης (VIDEO)!

Απίθανο γκολ μετά από πλάγιο με κωλοτούμπα!

Η Rio Grande Valley φιλοξένησε την OKC Energy για τις μικρές κατηγορίες στην Αμερική. Μέχρι στιγμής τίποτα το... ενδιαφέρον. Έλα όμως που στο παιχνίδι είχαμε ένα απίθανο γκολ.

Όχι τόσο στην τελική εκτέλεση, αλλά στον τρόπο που δημιουργήθηκε. Παίκτης της OKC Energy εκτέλεσε πλάγιο κάνοντας κωλοτούμπα/ρόδα, έστειλε τη μπάλα στην περιοχή κι εκεί έγινε το 2-2!

Για την ιστορία τελικά οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά κέρδισαν στο τέλος με 3-2. Δείτε τη φάση στο 2:28 του βίντεο:

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ