Επίσκεψη σε... νεκροταφείο μετά την ήττα

Έναν πρωτότυπο αλλά και συνάμα μακάβριο τρόπο βρήκε προπονητής σχολικής ομάδας για να τιμωρήσει και να αφυπνίσει τους παίκτες του μετά από μία ήττα.

Επίσκεψη σε... νεκροταφείο μετά την ήττα

Ο λόγος για τον Τζιμ Μαρς (φώτο), προπονητή ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Γυμνασίου Marcellus της Νέας Υόρκης, ο οποίος είδε την ομάδα του να ηττάται από την αντίστοιχη ομάδα του Skaneateles, χρησιμοποίησε μία περίεργη διδακτική μέθοδο προκειμένου να δείξει στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να παρατάνε κανέναν αγώνα και ότι πρέπει να επιστρέψουν δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παιδιών, ο Μαρς έδωσε εντολή στον οδηγό του λεωφορείου να σταματήσει έξω από ένα νεκροταφείο. Εκεί, είπε στους παίκτες του να ξαπλώσουν πάνω στους τάφους για αρκετά λεπτά.

Παράλληλα, ο ιδιόρρυθμος προπονητής τους... εξηγούσε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός να παίζεις δυνατά και πόσο θα ήθελαν οι... νεκροί που βρίσκονται από κάτω τους, να άλλαζαν θέση και να πάλευαν για τη νίκη. Στη συνέχεια, έδωσε το σύνθημα της αγωνιστικής.... ανάστασης ώστε να μην πάει χαμένη η σεζόν.

Το θέμα έχει τεθεί υπό διερεύνηση από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου χαρακτηρίζοντας ανάρμοστη τη διδακτική μέθοδο του καθηγητή-προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK