Φιλική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Ατρομήτου σε φιλικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους προπονητές των δύο ομάδων να βρίσκουν ευκαιρία για δοκιμές σε παίκτες και συστήματα. Φουστέρ, Χάρα και Διαμαντάκος τα γκολ για τους "ερυθρόλευκους", υπέροχο τέρμα του Καράσκο για τον Ατρομήτο.

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο

Καλή ευκαιρία για αγωνιστική δράση προσέφερε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου το μεταξύ τους φιλικό προπονητικού χαρακτήρα διάρκειας 80'.

Ο Περέιρα και ο Νιόπλιας είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν την αγωνιστική ετοιμότητα αρκετών ποδοσφαιριστών, δοκιμάζοντας παράλληλα διαφορετικά συστήματα. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Νταβίντ Φουστέρ στα γκολ, η χρησιμοποίηση του Αρτούρ Μαζουακού, για λίγη ώρα, ως αριστερό χαφ-εξτρέμ, αλλά και το υπέροχο γκολ του Καράσκο από 40 μέτρα που "κρέμασε" τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έγινε το τελικό 3-1 στο 65’

Αναλυτικά, ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε το 1-0 στο 18’, έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη, ο Χάρα το 2-0 στο 20’ και ο Διαμαντάκος ανέβασε, στο δεύτερο ημίχρονο (60’), τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός πίεσε αρκετά, γεγονός που απέφερε πολλές κερδισμένες "μπάλες" και τη δημιουργία ευκαιριών. Ο Καράσκο ήταν εκείνος που μείωσε για τον Ατρόμητο με εκπληκτικό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στο 65’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Γιαννούλης, Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Χάρα, Φουστέρ, Διαμαντάκος. Αγωνίστηκαν και οι Γιαννιώτης, Μποτία, Μαζουακού, Βούρος, Λάτσι, Μανθάτης, Ιμπραΐμ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Μπάλλας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Αγκουαζί, Κιβρακίδης, Καράσκο, Μπρίτο, Παπάζογλου, Γεωργίου. Αγωνίστηκαν και οι Δημούτσος, Κοντοές, Μπαστακός, Νάστος, Παπασύρος.

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Κάμπαξης (Ευβοίας), με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Γιάννη Τουμπακάρη (Αθηνών). Αναπληρωματικός ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

Πρόγραμμα αποκατάστασης από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν, συνεχίζουν οι Μήτρογλου, Μανιάτης, Ντουρμάζ και Στρέζος.

Οι Ούμπιντες, Καραμάνος, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK