Με Λακαζέτ η Γαλλία (VIDEO)

Υπόθεση 38 λεπτών ήταν για τη Γαλλία η νίκη επί της Δανίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Ζοφρουά Γκισάρ", καθώς οι "τρικολόρ", πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησαν 2-0 με γκολ των Λακαζέτ και Ζιρού.

Με Λακαζέτ η Γαλλία (VIDEO)

Η ανοργάνωτη άμυνα και τα πολλά κενά της Δανίας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης έδωσε στη Γαλλία να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Λακαζέτ. Ο 23χρονος άσος της Λιόν σημείωσε το παρθενικό του γκολ με την πρώτη ομάδα μόλις στην δεύτερη συμμετοχή του ως βασικός.

Σε αντίθεση με το ματς με τις ΗΠΑ, ο Μπέντνερ δεν κατάφερε να κάνει και πολλά στον αγωνιστικό χώρο αφού δεν έβρισκε τους χώρους και οι Γάλλοι εξακολουθούσαν να έχουν την υπεροχή, με αποτέλεσμα να κάνουν δύο τα τέρματά τους στο 38'. Μετά από υπέροχη ενέργεια του Κοντογκμπιά, ο Ζιρού δεν λάθεψε και έγραψε το 0-2, νικώντας τον Σμάιχελ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε το πρώτο, με την ομάδα του Ντεσάμπ στην επίθεση και τον Φεκίρ να μπαίνει... φορτσάτος στο ματς. Οι "τρικολόρ" έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σημειώσουν και τρίτο γκολ στο 85', όταν ο Κοσιελνί αιφνιδιάστηκε στην περιοχή και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους Γάλλους να πραγματοποιούν μια αρκετά πειστική εμφάνιση, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους μικρούς.

Γαλλία: Ρουφιέ, Ζαλέ (90' Σανιά), Βαράν, Κοσιελνί, Τρεμουλινάς, Σναϊντερλέν (82' Ζουμά), Κοντογκμπιά (60' Γκιλαβογκί), Παγέ (83' Βαλμπουενά), Λακαζέτ (71' Ματουιντί), Γκριεζμάν (60' Φεκίρ), Ζιρού.

Δανία: Σμάιχελ, Γιάκομπσεν, Κίερ, Σβιατσένκο (77' Χάνσεν), Μπόιλεσεν (46' Κρίστιανσεν), Βας (46' Πόουλσεν), Κβιστ (88' Ντελάνεϊ), Κρον-Ντέλι, Βίμπε (58' Γιόργκενσεν), Έρικσεν (83' Σχόνε), Μπέντνερ.

Τα αποτελέσματα των φιλικών της ημέρας

Μεξικό - Εκουαδόρ 1-0

Νότιος Αφρική - Νιγηρία 1-1

Βραζιλία - Χιλή 1-0

Ακτή Ελεφαντοστού - Ισημερινή Γουινέα 1-1

Γαλλία - Δανία 2-0

Διαβάστε ακόμη:

Ασταμάτητη η Βραζιλία του Ντούνγκα (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK