Το "Γουέμπλεϊ" έψαλε τη "Μασσαλιώτιδα"

Σε μια πρωτοβουλία που σκοπό είχε να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι θεατές που βρέθηκαν στο "Γουέμπλεϊ" για το φιλικό της Γαλλίας με την Αγγλία έψαλαν τη "Μασσαλιώτιδα". Δείτε το VIDEO.

Το "Γουέμπλεϊ" έψαλε τη "Μασσαλιώτιδα"

Συγκινητικές στιγμές στο "Γουέμπλεϊ" πριν από τη σέντρα στο φιλικό της Αγγλίας με τη Γαλλία. Ρόι Χόντσον και Ντιντιέ Ντεσάμπ κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεση στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή (13/11).

Στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιασμένοι έψαλαν παρέα με ολόκληρο το γήπεδο τη "Μασσαλιώτιδα" σε μία συμβολική κίνηση με μεγάλη σημασία.

Δείτε VIDEOS:

 

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ