Νέο πρόσωπο στην Εθνική ο Γκουεντογκάν

Ο Ιλκάϊ Γκουεντογκάν είναι το νέο πρόσωπο που κάλεσε ο Γιόακιμ Λεβ στην εθνική ομάδα της Γερμανίας ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Βραζιλία την προσεχή Τετάρτη (10/08) στη Στουτγκάρδη.

Νέο πρόσωπο στην Εθνική ο Γκουεντογκάν

Ο 20άχρονος μέσος, τουρκικής καταγωγής, αγωνιζόταν στη Νυρεμβέργη και πριν από λίγες εβδομάδες έκανε το άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Λεβ έδειξε με αυτή την κίνηση ότι υπολογίζει στο πλούσιο ταλέντο του:

"Είναι καλό να τον γνωρίσουμε καλύτερα στην αρχή της σεζόν η οποία οδηγεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος", δήλωσε ο Γερμανός εκλέκτορας.

Εκτός αποστολής για το φιλικό με τη "σελεσάο" έμειναν οι δύο άσοι της Ρεάλ Μαδρίτης, Σάμι Κεντίρα και Μεσούτ Οζίλ οι οποίοι βρίσκονται σε περιοδεία με την ομάδα τους στην Κίνα. Επίσης, δεν κλήθηκε ο Περ Μερτεζάκερ ο οποίος μπορεί να επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Βέρντερ Βρέμης αλλά ο Λεβ δεν ήθελε να τον επιβαρύνει αφού προέρχεται από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή της Γερμανίας:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν Μ.), Βίζε (Βέρντερ Βρ.)

Αμυντικοί: Αόγκο (Αμβούργο), Μπαντστούμπερ, Μπόατεγκ, Λαμ (Μπάγερν Μ.), Χέβεντες (Σάλκε), Χούμελς (Ντόρτμουντ), Τρες (Βόλφσμπουργκ)

Μέσοι: Μπέντερ, Γκέτζε, Γκουεντογκάν (Ντόρτμουντ), Κρος, Μίλερ, Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν Μ.), Ποντόλσκι (Κολωνία), Ρέους (Γκλάντμπαχ), Ρόλφες, Σίρλε (Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Γκόμες (Μπάγερν Μ.), Κλόζε (Λάτσιο), Κακάου (Στουτγκάρδη)

News 24/7

24MEDIA NETWORK