"Νεϊμάρ, να σέβεσαι!"

Ο Γιασμανί Ντουκ όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Νεϊμάρ αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση απαιτώντας από τον Βραζιλιάνο σταρ να σέβεται τους αντιπάλους του. Θυμηθείτε το video με το βίαιο μαρκάρισμα του Βολιβιανού αμυντικού.

"Νεϊμάρ, να σέβεσαι!"

Παρά το γεγονός ότι άνοιξε το κεφάλι του Νεϊμάρ στο πρόσφατο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Γιασμάνι Ντουκ πέρασε στην αντεπίθεση/

Ο Βολιβιανός αμυντικός επιτέθηκε στον Βραζιλιάνο αστέρο απαιτώντας να σέβετε περισσότερο τους αντιπάλους τους.

"Ηθελε να μου περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια. Ανοιξα τα χέρια μου σε μία φυσιολογική, για το ποδόσφαιρο, κίνηση και τον χτύπησα. Δεν ήθελα να του προξενήσω ζημιά πάντως. Και μένα στο παρελθόν μου είχαν σπάσει τη μύτη".

Κατέληξε τονίζοντας με νόημα: "Για να γίνεις ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο πρέπει να σέβεσαι τους αντιπάλους σου". Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Νεϊμάρ καταγγέλεται για έλλειψη σεβασμού.

 

Μνημόνιο 3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

Διέρρευσαν e-mail με Ομπάμα και Κλίντον να πιέζουν να υπογράψουμε μνημόνιο

Τι αποκαλύπτουν τα e-mails του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Ποιες κινήσεις έγιναν από τις ΗΠΑ πριν ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ