Επίδειξη ισχύος επί της Σλοβενίας

Παίρνοντας μεγάλο βαθμό στην αποτελεσματικότητα, η Βοσνία επικράτησε 3-0 της Σλοβενίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη χιονισμένη Λιουμπλιάνα υπό το βλέμμα 14.000 θεατών.

Επίδειξη ισχύος επί της Σλοβενίας

Η προσεχής αντίπαλος της Ελλάδας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έστειλε την προειδοποιητική βολή με τον Ιμπίσεβιτς, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων και στη συνέχεια "χτύπησε".

Η Σλοβενία είχε τον έλεγχο μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους, στη συνέχεια όμως, κατέρρευσε. Με τη συμπλήρωση 34 λεπτών αγώνα ο Ιμπίσεβιτς νίκησε με κεφαλιά τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ενώ στο 42' ο Πιάνιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από αντεπίθεση και έγραψε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν περιελάμβανε πολλές συγκινήσεις, με μοναδική εξαίρεση το γκολ του Μουαμέρ Σβράκα στο 80ό λεπτό που έκανε ακόμα πιο "μαύρο" το ντεμπούτο του Σρέτσκο Κάτανετς στον πάγκο της εθνικής Σλοβενίας.

Η σύνθεση της Βοσνίας: Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Σπάχιτς, Ζουκάνοβιτς, Λούλιτς, Στεβάνοβιτς, Ζαχίροβιτς, Μεντουνιάνιν, Πιάνιτς, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς.

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αντιπάλων

Ιαπωνία - Λετονία 3-0

(41', 61' Οκαζάκι, 60' Χόντα)

Αζερμπαϊτζάν - Λιχτενστάιν 1-0

(76' πεν. Τζαβάντοφ)

Βέλγιο - Σλοβακία 2-1

(10' Αζάρ, 90' Λόμπαερτς- 87' Λάσλικ)

* Η Λιθουανία δεν είχε φιλικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK