Έλληνες αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό!

Ο εναρκτήριος αγώνας της Εθνικής ομάδας στην τελική φάση του Μουντιάλ με αντίπαλο την Κολομβία (14/6, Belo Horizonte) συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων στην αγορά εισιτηρίων, δείχνοντας ωστόσο προτίμηση και στα εισιτήρια της φάσης των "16" και του τελικού!

Έλληνες αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τη διαδικασία πώλησης εισιτηρίων σε Έλληνες φιλάθλους, ο αγώνας της πρεμιέρας με την Κολομβία παρουσιάζει τη μεγαλύτερη ζήτηση. Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Ιαπωνία (19 Ιουνίου, Natal) και έπεται το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού (24 Ιουνίου, Fortaleza).

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, όμως, είναι η κίνηση που σημειώνεται και στους αγώνες των επόμενων φάσεων της διοργάνωσης! Τα περισσότερα εισιτήρια έχουν πουληθεί για τη φάση των "16" και για τον τελικό! Κι αν η πρόκριση στους "16" δεν μοιάζει με άπιαστο όνειρο για την Εθνική ομάδα, εντύπωση προκαλεί η προτίμηση των Ελλήνων για να δώσουν το παρών στον τελικό! (αν και δεν χρειάζεται η παρουσία της ομάδας σου για να δεις έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου).

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία πώληση των εισιτηρίων της Εθνικής ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί, δεσμευτικά, στις 7 Φεβρουαρίου με βάση τις ισχύουσες προθεσμίες της FIFA. Περισσότερες πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ (epo.gr).

News 24/7

24MEDIA NETWORK