Ανανέωσε μέχρι το 2016 ο Λεβ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (18/10) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιόακιμ Λεβ μέχρι τον Ιούλιο του 2016.

Ανανέωσε μέχρι το 2016 ο Λεβ

Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις της ομάδας στα προκριματικά καθώς και την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 που θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία και ως αποτέλεσμα ο πρόεδρος, Βόλφγκαν Νίρσμπαχ αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον προπονητή, Γιόακιμ Λεβ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει γνωστή προ ημερών, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομοσπονδίας ήρθε να επιβεβαιώσει την είδηση. Ο Γερμανός τεχνικός με τη νέα συμφωνία θα κλείσει το 2016 μια δεκαετία στον πάγκο της ομάδας, καθώς ανέλαβε τα ηνία της το 2006, αντικαθιστώντας τον Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Ο 53χρονος προπονητής δήλωσε: "Η συνεργασία μου με την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο με κάνει χαρούμενο και έχω μεγάλο κίνητρο για να πετύχω ακόμα περισσότερα με την ομάδα. Δεν βρισκόμαστε στο τέλος της διαδρομής, καθώς έχουμε ακόμα πολύ μεγάλους στόχους να πετύχουμε μαζί. Η ομοσπονδία προσφέρει στην ομάδα ένα ιδανικό περιβάλλον για το οποίο είμαστε ευγνώμονες, όπως είμαστε ευγνώμονες και για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο πρόεδρος Βόλφγκαν Νίρσμπαχ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK