Με Δ. Παπαδόπουλο η Εθνική

Την αποστολή για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Λιχτενστάιν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ του 2014 ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος. Επιστρέφει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μετά από έξι χρόνια.

Με Δ. Παπαδόπουλο η Εθνική
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με το Λιχτενστάιν (6/9) αλλά και της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λετονία (10/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, ανακοινώνοντας παράλληλα τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή, στην οποία επιστρέφει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή είναι οι: Βασίλης Τοροσίδης, Ορέστης Καρνέζης, Μιχάλης Σηφάκης, Λουκάς Βύντρα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας, Χοσέ Χολέμπας, Νίκος Σπυρόπουλος,Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Κατσουράνης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Φορτούνης, Σωτήρης Νίνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Μήτρογλου, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK