Η εθνική των γενεθλίων

Μήνας γενεθλίων είναι για την εθνική Ελλάδας ο Οκτώβρης. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας έκλεισε την Τετάρτη (10/10) τα 58 του χρόνια και για αυτό το λόγο στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής για τα ματς με Βοσνία και Σλοβακία στήθηκε μια μικρή γιορτή.

Η εθνική των γενεθλίων

Δεν είναι όμως μόνο ο Σάντος που έχει γενέθλια αυτές τις μέρες. Ο Νίκος Σπυρόπουλος έχει γεννηθεί την ίδια μέρα με τον προπονητή της εθνικής αλλά 39 χρόνια αργότερα, το 1983 ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, το 1954 ο Σάντος.

Γενέθλια έχει τον Οκτώβρη και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας αμυντικός ανήμερα του αγώνα με τη Βοσνία (12/10) θα "πατήσει" στα 27 (12/10/1986) και δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από νίκη στον αγώνα με τους Βόσνιους.

Ανήμερα του αγώνα της εθνικής με τη Σλοβακία στη Μπρατισλάβα την τιμητική του θα έχει ο Κώστας Φορτούνης. Ο νεαρός μέσος της Καϊζερσλάουτερν την Τρίτη θα γιορτάσει τα 20α του γενέθλια και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Σλοβάκους θα ήταν το καλύτερο δώρο για την περίσταση.

Οκτώβρη μήνα έχει γεννηθεί και ο Φωτάκης ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα από τον Σάντος μετά τους πολλούς τραυματισμούς. Ο μέσος του ΠΑΟΚ στις 29 του μήνα γίνεται 31 ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK