Οι 29 της Ελλάδας από το FIFA.com

Το FIFA.com δημοσίευσε λίστα 29 επιλογών του Φερνάντο Σάντος για την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται ο Στέφανος Αθανασιάδης. Διαψεύδει η ΕΠΟ, που θα ανακοινώσει εντός της ημέρας την επίσημη προεπιλογή.

Οι 29 της Ελλάδας από το FIFA.com
INTIME SPORTS

Το FIFA.com δημοσίευσε λίστα με 29 ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν την προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας.

Στο σχετικό θέμα, η ιστοσελίδα της ομοσπονδίας στέκεται στην επιλογή του Κώστα Μήτρογλου, παρά "την πτωτική φόρμα του" στη Φούλαμ, ενώ στέκεται και στην αξία των 11.000.000 λιρών της μεταγραφής του τον Ιανουάριο.

Αναφορά υπάρχει και στον Γιώργο Σαμαρά, τον επιθετικό της Σέλτικ που φεύγει από τη Γλασκόβη το καλοκαίρι, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο για τα γκολ του όσο και για την ενέργειά του να δώσει χαρά σε έναν μικρό οπαδό και φίλο του με σύνδρομο down.

Ανακοινώνει επίσημα η ΕΠΟ

Μετά από τα δημοσιεύματα σε Περού, Ιταλία, Αγγλία και... FIFA, η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι θα ανακοινωθούν επίσημα εντός της Τρίτης (14/05) τα ονόματα που απαρτίζουν την επίσημη προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, διαψεύδοντας και την τελευταία λίστα του FIFA.com.

Η μοναδική επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας μέχρι πρότινος ήταν η ανακοίνωση της τελικής αποστολής (23 ποδοσφαιριστές), σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί τη Δευτέρα 19 Μαΐου.

Οι 29 της Εθνικής σύμφωνα με το FIFA.com

Τερματοφύλακες

Αλέξανδρος Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Μιχάλης Σηφάκης (Ατρόμητος), Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί

Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σιόβας (Ολυμπιακός), Κώστας Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα)

Μέσοι

Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Ανδρέας Σάμαρης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Σωτήρης Νίνης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Κώστας Φορτούνης (Κάιζερσλαουτερν), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια)

Επιθετικοί

Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ)

Οι 29 της Ελλάδας από το FIFA.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK