Κατσουράνης: "Τα πάντα για τη νίκη στη Λιθουανία"

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της εθνικής με τη Λιθουανία στο Βίλνιους και ξεκαθάρισε πως οι διεθνείς θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να φύγει η ομάδα με τη νίκη.

Κατσουράνης: "Τα πάντα για τη νίκη στη Λιθουανία"
katsouranis.jpg INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης στην Real News:

Για το κατά πόσο επηρέασε η ήττα την Εθνική Ελλάδας από την Βοσνία: «Χάσαμε, ναι, μα και πάλι μια χαρά μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί φυσικά να επικρατήσουμε της Λιθουανίας, σε ένα ματς όπου η νίκη είναι μονόδρομος».

Για τις δυσκολίες για το γεγονός πως θα αγωνιστούν σε πλαστικό χλοοτάπητα: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να αγωνίζεσαι σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, ωστόσο το έχουμε ξανακάνει και πιστεύω ότι και αυτή τη φορά, με σοβαρότητα, μαχητικότητα και μεγάλη προσπάθεια, θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν μπορεί η «γαλανόλευκη» να περάσει νικηφόρα από το Βίλνιους:

«Ασφαλώς και μπορούμε, αρκεί, όπως είπα, να νικήσουμε τη Λιθουανία και να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε. Και με την Τουρκία είχαμε χάσει παλιότερα, όμως στο τέλος εμείς χαμογελάσαμε. Ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητεύεται, είμαστε μεγάλη ομάδα και να είσαστε βέβαιοι πως θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ. Τη νίκη θα τη δώσουν η συγκέντρωση και τα λιγότερα δυνατά λάθη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα μπούμε στο παιχνίδι αποφασισμένοι να το φέρουμε στα μέτρα μας και να το κάνουμε δικό μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK