"Μόνο νίκες και ό,τι γίνει"

Ορέστης Καρνέζης και Γιάννης Μανιάτης υποστήριξαν μετά το διπλό στο Βίλνιους ότι η Εθνική έχει την υποχρέωση να νικήσει σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη των προκριματικών και στο τέλος να κάνει ταμείο.

"Μόνο νίκες και ό,τι γίνει"

Ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που το θέλαμε πολύ να το και τα καταφέραμε. Έπρεπε να το νικήσουμε για μείνουμε στο κόλπο της πρόκρισης. Όλοι οι παίκτες προερχόμασταν από γεμάτα πρωταθλήματα με 40 και 45 συμμετοχές. Ήμασταν πάντως συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε τον έλεγχο, τις ευκαιρίες και πιστεύω δίκαια νικήσαμε.

Οπωσδήποτε κοιτάμε τη βαθμολογία πριν από κάθε ματς, γι' αυτήν παίζουμε. Όμως, μέσα στο παιχνίδι δε σκέφτεσαι τίποτα άλλο απ' το να βρεθείς στην καλύτερη κατάσταση και να βοηθήσεις την ομάδα. Οφείλουμε να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ελπίζουμε σε στραβοπάτημα της Βοσνίας, αλλά το θέμα είναι εμείς να νικάμε εμείς".

Μανιάτης: "Ήμασταν έτοιμοι"

Ο έμπειρος χαφ συμπλήρωσε: " Όλα τα παιδιά ήμασταν έτοιμοι συνηθίσαμε τον αγωνιστικό χώρο. Πολλοί παίκτες έχουν παίξει σε πλαστικό χορτάρι. Το συνηθίσαμε σε προπόνηση σε Αθήνα και εδώ και νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά. Στόχος μας ήταν να πιέσουμε λίγο πιο ψηλά και να κάνουν το λάθος στο κέντρο και έμεινα πιο πίσω για να καλύπτω τους χώρους. Αισθάνθηκα πολύ καλά, ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου στην Εθνική και ελπίζω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε κοντά στη δεύτερη θέση και τα μπαράζ και πλέον στα ματς που μένουν θα πάμε για ισάριθμες νίκες και ό,τι γίνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK