Οι διάδοχοι του Φερνάντο Σάντος

Η αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εδώ και μήνες, το fax της ΕΠΟ έχει πάρει "φωτιά" και πολλά ονόματα, με μεγάλη ή μικρότερη αξία, εξετάζονται από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα.

Οι διάδοχοι του Φερνάντο Σάντος

Προπονητές όπως ο Μαρσέλο Μπιέλσα ή ο Γκους Χίντινκ έχουν προταθεί στην ΕΠΟ για να διαδεχθούν τον Πορτογάλο προπονητή. Ο Αργεντινός "θρύλος", τη φιλοσοφία του οποίου υιοθέτησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μαζί με τον Ολλανδό αναμορφωτή της Αϊντχόφεν και έμπειρο με τις εθνικές ομάδες, ανήκουν στα μεγαλύτερα ονόματα που κατέφθασαν στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ραντεβού, όμως, υπήρξε και με άλλους υποψηφίους. Ο Μάρτιν Γιολ έδειξε ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στην Εθνική ομάδα, ενώ ο Μάρκο Ταρντέλι, βοηθός του Τζιοβάνι Τραπατόνι, στην Ιρλανδία, προβάλλει μεταξύ των φαβορί.

Άρμιν Φε και Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο ήταν από τους πρώτους προπονητές με τους οποίους επικοινώνησε ο τεχνικός διευθυντής Τάκης Φύσσας, ενώ στα υπ' όψιν βρίσκονται και τα ονόματα προπονητών όπως ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ο Τζον φαν ντεν Μπρομ, ο Χουάντε Ράμος και ο Λόταρ Ματέους.

Με δεδομένη την αποχώρηση του Σάντος μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της "γαλανόλευκης" στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, εσείς ποιον θα προτιμούσατε ως διάδοχό του;

Διαβάστε ακόμη

Συνέντευξη Φερνάντο Σάντος στο Contra.gr

Το backstage της συνέντευξης Σάντος στο Contra.gr (photos)

Σχόλιο Παντελής Βλαχόπουλος: Δεν πουλάει οπαδιλίκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK