Προπόνηση με... Καραγκούνη στην Εθνική

Ένας φίλος από τα... παλιά περίμενε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, στο προπονητήριο του Άγιου Κοσμά. Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε ατομικό πρόγραμμα με το γυμναστή της ελληνικής ομάδας, λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης των διεθνών.

Προπόνηση με... Καραγκούνη στην Εθνική
INTIME SPORTS

Η αποστολή της Εθνικής έφτασε στις εγκαταστάσεις στις 6 παρά, όταν ολοκλήρωνε το πρόγραμμά του ο αρχηγός της Εθνικής. Όπως ήταν φυσικό, τα είπε τόσο με το Φερνάντο Σάντος, όσο και με τους παίκτες, αφού παρότι απουσιάζει από την αποστολή των αγώνων με Λετονία και Λιθουανία, ο 35χρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού παραμένει μέλος της Εθνικής Ελλάδας.

Από την επόμενη εβδομάδα, μάλιστα, όταν θα υπογράψει στη Φούλαμ και θα επανέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων, θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ευχές εκατέρωθεν

Οι διεθνείς είπαν στον αρχηγό της Εθνικής τα καλύτερα για τη μετακίνησή του στην ομάδα του Λονδίνου, αν κι ο ίδιος έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους, σημειώνοντας πως ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί τυπικά.

Από την πλευρά του, ευχήθηκε καλή επιτυχία για το παιχνίδι με τη Λιθουανία, για να εισπράξει την απάντηση πως στα επόμενα ματς (σ.σ. τον Οκτώβριο με Βοσνία-Ερζεγοβίνη εντός και Σλοβακία στην Μπρατισλάβα) να είναι κι ο ίδιος παρών.

Φεύγει ο Σαμαράς

Από εκεί και πέρα, ο (τραυματίας) Γιώργος Σαμαράς έφτασε με δικό του αυτοκίνητο στον Άγιο Κοσμά. Τη Δευτέρα (10/09) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του στη Σκοτία, όπου θα εξεταστεί από τους γιατρούς της Σέλτικ για να παρθεί η απόφαση για την πραγματοποίηση επέμβασης ή μη στο "λαβωμένο" χέρι του. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη, ο διεθνής φορ θα τίθεται νοκ άουτ για περίπου 6 εβδομάδες.

Τζιόλης: "Είμαστε φαβορί"

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πως η Εθνική είναι το φαβορί του ομίλου για την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καθησυχάσει τους διεθνείς.

"Όπως φαίνεται από μία πρώτη εικόνα, είμαστε το φαβορί του ομίλου", άρχισε ο αμυντικός μέσος του ΑΠΟΕΛ και συνέχισε: "Πρόκειται, όμως, για μία διαδικασία 2 ετών και πρέπει να μην επαναπαυθούμε σε μία τέτοια κατάσταση, αφού κινδυνεύουμε από δυσάρεστες εκπλήξεις. Με τη Λιθουανία πρέπει να είμαστε σοβαροί κι αν κάνουμε όσα ξέρουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK