Ραντεβού με τους αντι-Σάντος

Με σειρά προγραμματισμένων ραντεβού θα παραβρεθεί τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, προκειμένου να "κλείσει" τη συμφωνία με τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ραντεβού με τους αντι-Σάντος
INTIME SPORTS

Ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων της Ομοσπονδίας είναι η καλύτερη δυνατή πορεία στα γήπεδα της Βραζιλίας, ωστόσο δεν μπορούν και κυρίως δεν θέλουν να αφήσουν για την... ύστατη ώρα ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η επιλογή του προπονητή.

Σε αυτή τη λογική ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα συναντήσει τους περισσότερους (είτε τους ίδιους είτε τους μάνατζερ τους) από όσους ερίζουν για αυτή τη θέση. Μάρτιν Γιολ, Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο και Μάρκο Ταρντέλι, Άρμιν Φε είναι τέσσερις από τους πολλούς που έχουν προταθεί και με τους οποίους θα τα πει δια ζώσης ο Γιώργος Σαρρής.

Τα ραντεβού του προέδρου της ΕΠΟ θα γίνουν στην Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείεται αν το απαιτήσουν οι συνθήκες να πραγματοποιηθεί και ένα ταξίδι αστραπή στο εξωτερικό μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Γιώργος Σαρρής επιθυμεί και θα επιδιώξει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να έχει πάρει την απόφαση, έτσι ώστε να κλείσει οριστικά η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της εθνικής προκειμένου άπαντες στη συνέχεια να προσηλωθούν στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού. Από τα ραντεβού που θα γίνουν μέχρι την Κυριακή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα καταλήξει στον "εκλεκτό" που θα αναλάβει την 13η ομάδα στον κόσμο (βάσει του FIFA Ranking) μετά το Μουντιάλ...

Άλλωστε επιθυμία των ανθρώπων της ΕΠΟ είναι ο νέος προπονητής να παρακολουθήσει από κοντά, αλλά με διακριτικό τρόπο, τους αγώνες της Εθνικής στη Βραζιλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK