Σαλπιγγίδης: "Οι αντίπαλοι φοβούνται εμάς"

Ο σκόρερ της εθνικής στην Μπρατισλάβα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μίλησε για τη νίκη επί της Σλοβακίας που δίνει αβαντάζ για την εξασφάλιση μιας εκ των πρώτων δύο θέσεων στον 7ο προκριματικό όμιλο.

Σαλπιγγίδης: "Οι αντίπαλοι φοβούνται εμάς"

Ο διεθνής επιθετικός σχολίασε: " Ωραία είναι τα στατιστικά, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να νικάει η εθνική. Αυτό εμένα μ' ενδιαφέρει περισσότερο είναι η νίκη, αυτό έχει ουσία", ανέφερε αρχικά και συνέχισε: "Οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν το αίσθημα του φόβου. Απλώς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Η εθνική έχει το πνεύμα του νικητή και το αναπτύσσει διαρκώς, φέρνοντας επιτυχίες. Γι' αυτό και οι αντίπαλοι μάς φοβούνται περισσότερο.

Το 2012 ζήσαμε ένα σημαντικό ταξίδι, ελπίζουμε ότι το 2013 θα φέρει νέες νίκες και πρόκριση στο Μουντιάλ. Γι' αυτό παλεύουμε. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι κομπιούτερ και πιόνια. Αθλητές είναι, αλλά δεν παραπονούμε για την κριτική γίνεται. Είμαστε Έλληνες και είμαστε περήφανοι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, εμείς θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Ο πανηγυρισμός ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση, δείχνει το δέσιμο και το κλίμα στα αποδυτήρια".

Ο Γιώργος Σαμαράς δήλωσε από την πλευρά του: "Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί σ' ένα κακό γήπεδο και σε δύσκολες συνθήκες. Δεν κρατάμε την εμφάνιση, αλλά το χαρακτήρα και τη θέληση. Συνεχίζουμε χέρι - χέρι με τη Βοσνία, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK