Σαμαράς: "Θα μας βρείτε απέναντί σας..."

Αιχμηρός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Λετονία, ο Γιώργος Σαμαράς, επιδιώκοντας να στείλει μήνυμα στους δημοσιογράφους για κάποια αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για την Εθνική. Δεν θέλει να σκέφτεται τα μπαράζ ο Έλληνας φορ.

Σαμαράς: "Θα μας βρείτε απέναντί σας..."
INTIME SPORTS

Την ευκαιρία να απαντήσει στους δημοσιογράφους που ασκούν αρνητική κριτική στην Εθνική ομάδα, βρήκε ο Γιώργος Σαμαράς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λετονία:

" Δεν μας ενοχλεί η κριτική. Είναι καλοδεχούμενη. Αλλά αν κάνετε άσχημους χαρακτηρισμούς για τους συμπαίκτες μας, να ξέρετε καλά ότι θα μας βρείτε απέναντί σας. Αυτό μας θυμώνει πολύ σαν ομάδα", είπε ο Έλληνας φορ, απευθυνόμενος γενικά και αόριστα σε δημοσιογράφους χωρίς να τους κατονομάσει ή να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για το ματς, για το γεγονός ότι αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού, για τη Βοσνία και τις πιθανότητες της Εθνικής να προκριθεί απ' ευθείας ή μέσω μπαράζ:

" Τέλος καλό όλα καλά. Σημασία έχει ότι άντεξα και βοήθησα την ομάδα όσο μπορούσα. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε. Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Χρειαζόμαστε απλά λίγο περισσότερο αυτοπεποίθηση για το γκολ.

Πολλοί μετά το ματς με τη Βοσνία είχαμε πει ότι αν κάνουμε 5 νίκες στα επόμενα 5 παιχνίδια θα είμαστε στο Μουντιάλ. Έχουμε τρεις νίκες μέχρι τώρα. Μας περιμένουν άλλα δύο δύσκολα ματς και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να βοηθήσουμε την ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε τη δική μας ομάδα και πώς θα καταφέρουμε εμείς να προκριθούμε. Δεν περιμένουμε κανένα δώρο.

Δεν είναι το μυαλό μας στα μπαράζ. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Ελπίζω να έχουμε την ίδια απόδοση και να πάρουμε τους 6 βαθμούς που θέλουμε. Έχουμε την εμπειρία, αν πάμε στα μπαράζ, να είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί με όποια ομάδα και αν κληρωθούμε".

Νίνης: "Μου είχε λείψει να παίζω"

"Οι προπονήσεις και η προετοιμασία που κάναμε ήταν πολύ καλή, σε βοηθάει οποιαδήποτε στιγμή είτε παίζεις είτε όχι. Πέρυσι δεν είχα πολλά παιχνίδια στα πόδια, αλλά ένιωθα σαν να έπαιζα συνέχεια κι αυτό αποδεικνύει ότι έγινε πολύ καλή δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Μου είχε λείψει πολύ να παίζω. Αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ για να γυρίσω. Θέλω να νιώθω σημαντικός, αν δεν νιώθεις δεν είναι εφικτό να παίζεις καλά. Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για να αποδίδεις στο γήπεδο", ήταν τα λόγια του Σωτήρη Νίνη.

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Νίνης ευχήθηκε στραβοπάτημα της Βοσνίας για να επιτευχθεί η απευθείας πρόκριση στην τελική φάση, υποστήριξε ότι η Εθνική αξίζει πολλά συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια, ενώ στάθηκε στη θέση που κατέχει η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

News 24/7

24MEDIA NETWORK