Σάντος: "Ημασταν καρικατούρα στο πρώτο ημίχρονο"

Άστραψε και βρόντηξε μετά το νικηφόρο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Εθνική πέταξε το πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια. "Καρικατούρα" χαρακτήρισε την ομάδα του ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός.

Σάντος: "Ημασταν καρικατούρα στο πρώτο ημίχρονο"

Αναλυτικά οι οργίλες δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος: "Πρώτα από όλα πρέπει να πω ότι νιώθω ντροπή για την εικόνα που παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζω το ίδιο να νιώθουν και οι παίκτες μου. Δεν ήμασταν ποδοσφαιρική ομάδα, ήμασταν καρικατούρα. Η κατοχή ήταν πάνω κάτω ίδια. Αν ήμουν στην εξέδρα θα έλεγα ότι η ομάδα με τα μπλε ήταν η Ελλάδα. Δεν μαρκάραμε, δεν πιέζαμε, δεν βγάλαμε αυτοματισμούς.

Ο,τι έγινε πάντως, είναι καλό. Για να μάθουμε και ποιοι είμαστε. Ολα τα παιχνίδια χρειάζονται σοβαρότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ομάδα. Πιέσαμε, αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε λάθη, βγάλαμε συνδυασμούς. Το γκολ αργά ή γρήγορα θα ερχόταν αφού κάναμε ευκαιρίες.

Μετά από 90 λεπτά μπορούμε να πούμε ότι νικήσαμε δίκαια και ότι ήμασταν καλύτεροι. Αλλά από τη στιγμή που θέλουμε να πάμε στη Βραζιλία, πρέπει να το δείξουμε με μεγαλύτερη πειστικότητα. Ολη την εβδομάδα το έλεγαν και οι παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK