Σάντος: "Λιγοστό το φως στο τούνελ"

Ο Φερνάντο Σάντος παραδέχθηκε ότι τα περιθώρια για την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στένεψαν πολύ μετά τη νίκη της Βοσνίας στη Ζίλινα, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με τη Λετονία.

Σάντος: "Λιγοστό το φως στο τούνελ"

"Είμαστε ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ουσιαστικά, συνεχίσαμε από εκεί που τελειώσαμε τον αγώνα με το Λίχτενσταϊν. Πιέσαμε τον αντίπαλο ψηλά και τον αναγκάσαμε να κάνει λάθη. Χάσαμε σωρεία ευκαιριών και πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε εύκολα να βάλουμε 1-2 γκολ, το 0-0 μας αδικεί κατάφωρα", δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός στο "MEGA".

Ερωτηθείς αν τον απασχολεί το γεγονός ότι χάθηκαν τόσες πολλές ευκαιρίες, ο Φερνάντο Σάντος απάντησε: "Ναι σίγουρα. Γι' αυτό πρέπει να γίνει μεγάλη δουλειά, πολύ καλός συντονισμός και διάφορες κινήσεις. Είναι δύσκολο να το πετύχουμε, αλλά σίγουρα το έχουμε στο μυαλό μας. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε με τη Σλοβακία. Μέτρησε η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών με σκοπό να κερδίσουν. Υπήρχε κάποια νευρικότητα, λίγο άγχος, η σκέψη ότι θα έρθει το στραβοπάτημα, αλλά πέτυχαν το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Το σκορ μας αδικεί και θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο".

Στην ερώτηση αν εξακολουθεί να ελπίζει σε κάποιο "δώρο", ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε ρεαλιστής: "Οι ελπίδες μας μειώθηκαν από τη στιγμή που η Σλοβακία δεν μπόρεσε να κόψει άλλους βαθμούς από τη Βοσνία. Το έχουμε πάρα πολλές φορές ότι σκοπός είναι να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια και από εκεί και πέρα, αν είναι εφικτό, να εκμεταλλευθούμε κάποια συγκυρία. Σίγουρα το φως στο τούνελ είναι λιγοστό, αλλά υπάρχει ελπίδα...".

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

News 24/7

24MEDIA NETWORK