Σάντος: "Παίξαμε σωστά, όχι θεαματικά"

Διαφώνησε ο Φερνάντο Σάντος με την άποψη ότι η Εθνική δεν πραγματοποίησε καλή απόδοση στην Μπρατισλάβα, παρά τη νίκη επί της Σλοβακίας.

Σάντος: "Παίξαμε σωστά, όχι θεαματικά"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: " Μπερδεύομαι όταν ακούω ότι δεν παίξαμε καλά. Σίγουρα δεν παίξαμε θεαματικά και όμορφα, όμως παίξαμε σωστά. Διαφορετικά δεν θα είχαμε νικήσει σε αυτό το παιχνίδι απέναντι σ' έναν δύσκολο αντίπαλο και σ' ένα δύσκολο γήπεδο λόγω συνθηκών. Μια νίκη που ήρθε από το πάθος, τη διάθεση, την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών. Προερχόμασταν άλλωστε από μια ισοπαλία και έπρεπε να παίξουμε με άλλον αέρα.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, θα έλεγα μάλιστα ότι είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο το δικό μας γκολ ήρθε σχετικά νωρίς και οι Σλοβάκοι τα έπαιξαν όλα για όλα. Εμείς ήταν νορμάλ να γυρίσουμε πίσω για να διαφυλάξουμε το 1-0. Στο τέλος παίξαμε με πάθος κι όχι καθαρό μυαλό. Είχαμε πει ότι θα φρεσκάρουμε την 11άδα και αυτό κάναμε. Ο Νίνης ήταν φρέσκος, ένας παίκτης που κρατάει την μπάλα, και τον χρειαζόμασταν, ενώ ο Σιόβας για να είναι εδώ σημαίνει ότι τον εμπιστευόμαστε. Έπαιξε μάλιστα πολύ καλά. Αλλάξαμε το σύστημα για να εξουδετερώσουμε τα τρίγωνα του αντιπάλου και νομίζω ότι τα καταφέραμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK