Έτοιμοι Χολέμπας και Σαμαράς, τι σκέφτεται ο Σάντος

Χωρίς προβλήματα προπονήθηκαν την Πέμπτη (06/09) το απόγευμα στη Ρίγα οι Χοσέ Χολέμπας και Γιώργος Σαμαράς. "Μπέρδεψε" τις ενδεκάδες στο διπλό ο Σάντος.

Έτοιμοι Χολέμπας και Σαμαράς, τι σκέφτεται ο Σάντος

Σε αντίθεση με τις προπονήσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες και στις οποίες ο Σάντος έδειξε ανοιχτά τα πλάνα ενδεκάδας για τη Λετονία, το οικογενειακό διπλό στη Ρίγα ήταν... ανακατεμένο.

Ο Πορτογάλος προπονητής προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους Καρνέζη - Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σπυρόπουλο - Μανιάτη, Κατσουράνη, Τζιόλη, Φορτούνη - Γκέκα, Μήτρογλου σε σχηματισμό 4-4-2.

Στην προπόνηση ωστόσο που έγινε στο γήπεδο "Σκόντο" στη Ρίγα, ο Σάντος δεν επέλεξε αυτούς τους παίκτες στην ίδια ομάδα.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες του Σάντος στο διπλό της προπόνησης:

"Κίτρινοι": Βύντρα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Δημούτσος, Τζιόλης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.

"Μπλε": Τοροσίδης, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Νίνης, Σαμαράς, Αθανασιάδης και Γκέκας.

Γκολάρα ο Κατσουράνης

Ο Κατσουράνης σημείωσε το καλύτερο γκολ με ανάποδο ψαλίδι, ενώ ο Σωτήρης Νίνης με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, σημάδεψε δύο φορές το οριζόντιο δοκάρι (η μπάλα έσκασε στην τελική γραμμή και ξαναβρήκε το οριζόντιο).

Κανονικά οι Σαμαράς, Χολέμπας

Ο Χολέμπας παρά το γεγονός ότι αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα από την προπόνηση της Τετάρτης (05/09), συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα του Σάντος στη Ρίγα. Το ίδιο συνέβη και με τον Σαμαρά που αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη μέση (οσφυαλγία).

Το αποχαιρετιστήριο ταξίδι του Πιλάβιου

Το "παρών" στην προπόνηση έδωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος αφίχθη την Πέμπτη από το Μόναχο, ενώ στη Ρίγα βρίσκονται και κάποιοι φίλαθλοι της εθνικής που ταξίδεψαν είτε από την Ελλάδα είτε από χώρες της βορείου Ευρώπης (Σουηδία, Νορβηγία κ.ά).

Αυτό το ταξίδι του Πιλάβιου είναι το τελευταίο που κάνει ως πρόεδρος της ΕΠΟ καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK