Πλήρωσε τις... μαγκιές του ο Πελέ

Σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν αρέσει να γίνεται αλλαγή, όμως ο Γκρατσιάνο Πελέ το παρατράβηξε με τη συμπεριφορά του και το... πλήρωσε ακριβά.

Πλήρωσε τις... μαγκιές του ο Πελέ

Ο διεθνής φορ δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή του κατά την αντικατάστασή του στο παιχνίδι με την Ισπανία με τον Τζιανπιέρο Βεντούρα να παίρνει τελικά την απόφαση να τον τιμωρήσει, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δήλωσε μεταμέλεια μέσω των Social Media.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομοσπονδία της χώρας, ο Πελέ τέθηκε εκτός αποστολής του επόμενου αγώνα κόντρα στα Σκόπια, με αποτέλεσμα να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Κίνα.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα