Λάζλο: "Σεβασμό στην ελληνική ομάδα"

Ο Τσάμπα Λάζλο παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα ότι η ομάδα του θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο "υψηλό επίπεδο της Εθνικής".

Λάζλο: "Σεβασμό στην ελληνική ομάδα"

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Λιθουανίας:

"Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί παρά τη διαφορά επιπέδου με την Ελλάδα καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και δεχτήκαμε ένα γκολ που μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Χαίρομαι που βλέπω την εξέλιξη της ομάδας όμως λυπάμαι για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε κάτι καλύτερο από το ματς. Επίσης πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στην Ελλάδα γιατί έπαιξε έξυπνα και πήρε τη νίκη. Νομίζω ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Για την αλλαγή που κάναμε δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπαιζε ο Σαμαράς και μόλις το πληροφορήθηκα την έκανα. Η μεγαλύτερη έκπληξη για εμένα ήταν το γεγονός ότι ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος έπαιζε στη Βέρντερ και τώρα πήρε μεταγραφή στη Ντόρτμουντ για 10 εκατομμύρια ευρώ, θα μπορούσε να νικήσει στον αέρα τον Ματελιβίτσιους.

Το γεγονός ότι βρισκόμαστε πίσω από Βοσνία και Ελλάδα δείχνει τη ανάπτυξη της εθνικής μας ομάδας συγκριτικά και με το εγχώριο πρωτάθλημα. Το λιγότερο που έπρεπε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία γιατί σήμερα ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι. Η Εθνική έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, όπως είναι ο Γκέκας και ο Σαμαράς και για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο χρειαζόμαστε χρόνο.

Έχω σεβασμό για την ελληνική ομάδα. Είναι μια έμπειρη ομάδα. Ο διαιτητής θα έπρεπε να δείξει 10 λεπτά καθυστερήσεις για το γεγονός ότι καθυστερούσαν συνεχώς όμως είναι έμπειροι και έτσι είναι το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες της παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Και το σημαντικό για την Ελλάδα είναι ότι έχει αρκετούς παίκτες. Αν δηλαδή δεν παίξει ο Γκέκας έχουν αρκετούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς δεν έχουμε αυτό το προνόμιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK