Σεμπέρας: "Δεν χρειάζεται συστάσεις η Ελλάδα"

Το εγκώμιο της Εθνικής Ελλάδας έπλεξε ο αρχηγός της Λιθουανίας, Ντεϊβίντας Σεμπέρας, πριν από την αναμέτρηση των 2 χωρών στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Σεμπέρας: "Δεν χρειάζεται συστάσεις η Ελλάδα"

"Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που συμμετέχει συχνά σε μεγάλες διοργανώσεις και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το προπονητικό τιμ θα μας αναλύσει το παιχνίδι τους, τα αδύνατα σημεία τους και πώς πρέπει να παίξουμε για να τα εκμεταλλευτούμε", υποστήριξε ο 34χρονος αμυντικός της ρωσικής Αλάνια.

Ο Εντγκάρας Τσεσνάουσκις, από την πλευρά του, τόνισε: "Οι αντίπαλοί μας παίζουν στην έδρα τους και θέλουν τη νίκη. Εμείς θα πρέπει να ψάξουμε τις ευκαιρίες μας στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι στο ματς της Παρασκευής με τη Σλοβακία".

 *** Local Caption *** Tadas Labukas
*** Local Caption *** Tadas Labukas SCANPIX

Χωρίς Λαμπούκας, Ντανιλεβίτσιους η αποστολή

Ο τιμωρημένος Τάντας Λαμπούκας κι ο τραυματίας Τόμας Ντανιλεβίτσιους απουσιάζουν από την αποστολή της Λιθουανίας που ταξίδεψε στην Αθήνα

Για να αναπληρώσει το κενό στην επίθεση, ο Τσάμπα Λάσλο κάλεσε τον φορ της Σιαουλάι Αρτούρ Ριμκεβίτσιους.

Η αποστολή της Λιθουανίας

Τερματοφύλακες

Ζιντρούνας Καρτσεμάρσκας (Γκαζιάντεπσπορ), Ερνέστας Σέτκους (Μπότεφ)

Αμυντικοί

Αρούνας Κλιμαβίτσιους (Ακτόμπε), Τάντας Κιγιάνσκας (Κορόνα Κίελτσε), Μάριους Ζαλιούκας (Χαρτς), Βιτάουτας Αντριουσκεβίτσιους (Λέγκια Γκντανσκ), Βαλντεμάρ Μποτόφσκι (Σούντουβα), Γκεόργκας Φρεϊντγκέιμας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Βάιντας Σλάβιτσκας (Σούντουβα), Εγκίντιους Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις Βίλνιους)

Μέσοι

Ντεϊβίντας Σεμπέρας (Αλάνια Βλαντικαφκάζ), Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις (Μπακού), Εντγκάρας Τσεσνάουσκις (Ροστόφ), Ραμούνας Ρανταβίτσιους (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Σαούλιους Μικολιούνας (Άρσεναλ Κιέβου), Γκεντιμίνας Βίτσιους (Σαχτιόρ Καζακστάν), Αρβίντας Νοβικόβας (Χαρτς), Καρόλις Τσβεντούκας (Σούντουβα)

Επιθετικοί

Νταρβίντας Σέρνας (Ζάγκλιεμπε Λούμπιν), Άντριους Βελίτσκα (Αζάλ), Ντεϊβίντας Ματουλεβίτσιους (Παντούρι), Αρτούρας Ριμκεβίτσιους (Σιαουλιάι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK