Τα "ελληνικά" κάλλη της Ιρίνα (PHOTOS)

Η Ιρίνα Σάικ έκανε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό, ενώ μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και την... Ελλάδα. Και επειδή μπροστά της τα πολλά λόγια είναι περιττά, απολαύστε τη.

Τα "ελληνικά" κάλλη της Ιρίνα (PHOTOS)

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην την έχει πάρει μαζί του στη Μύκονο, αλλάς η Ιρίνα Σάικ δείχνει να περνάει πολύ καλά. Τόσο καλά που αποφάσισε να μας το (τα) δείξει και σε εμάς.

Το σούπερ-μόντελ έκανε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση για το περιοδικό "Maxim", φιγουράροντας μάλιστα και στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου/Αυγούστου. Η Ιρίνα όμως δεν έμεινε μόνο στις σέξι πόζες μιας και μίλησε τόσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και για το... ελληνικό της όνομα!

Η 28χρονη Ρωσίδα όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε και στην ταινία "Hercules", όπου υποδύεται τη σύντροφο του Ηρακλή, Μεγάρα, παίζοντας στο πλευρό του Ντουέιν Τζόνσον, δηλώνοντας πως: "Όταν πήρα στα χέρια μου το σενάριο με Ελληνική μυθολογία, ενθουσιάστηκα! Το Ιρίνα είναι ελληνικό όνομα οπότε σκέφτομαι: "Μήπως είναι μοίρα;"

Τα "ελληνικά" κάλλη της Ιρίνα (PHOTOS)
© PARAMOUNT PICTURES/METRO-GOLDWYN MAYER

Για όσους δε συμπαθούν το έτερον της ήμισι, Κριστιάνο Ρονάλντο, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: "Δεν με νοιάζει η γνώμη του κόσμου και ούτε τον Κριστιάνο τον νοιάζει. Σε κάποιους αρέσεις, κάποιοι σε μισούν. Πρέπει να είσαι δυνατός".

Tέλος αναφέρθηκε στους δύο τομείς που δραστηριοποιείται, στο μόντελινγκ και στην ηθοποιία: "Για μένα είναι δουλειά, δεν είναι χόμπι του στιλ, έβγαλα 20.000 δολάρια και θα τα ξοδέψω σε παπούτσια! Ποιο είναι το κομμάτι που μου αρέσει περισσότερο; Το οικονομικό κομμάτι. Η ανεξαρτησία" ενώ συμπλήρωσε "Κάθε φορά που παίρνω ένα σενάριο έχει να κάνει με μπαργούμαν, στρίπερ. Και δεν νομίζω ότι θα ήμουν κακή ούτε ως μπαργούμαν, ούτε ως στρίπερ"

Ούτε εμείς το νομίζουμε Ιρίνα. Απολαύστε την:

Τα "ελληνικά" κάλλη της Ιρίνα (PHOTOS)
Τα "ελληνικά" κάλλη της Ιρίνα (PHOTOS)
Τα "ελληνικά" κάλλη της Ιρίνα (PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK