Απολύθηκε νοσοκόμα εξαιτίας του Νεϊμάρ! (VIDEO)

Μια νοσοκόμα που εργαζόταν στο νοσοκομείο που διακομίστηκε ο Νεϊμάρ μετά τον τραυματισμό του, έχασε τη δουλειά της εξαιτίας του VIDEO που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφοντας τον Βραζιλιάνο πάνω στο φορείο!

Απολύθηκε νοσοκόμα εξαιτίας του Νεϊμάρ! (VIDEO)

Μια άτυχη νοσοκόμα που εργαζόταν στο νοσοκομείο που διακομίστηκε ο Νεϊμάρ μετά τον τραυματισμό του, έχασε τη δουλειά της εξαιτίας ενός VIDEO που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφοντας τον Βραζιλιάνο να μεταφέρεται από τους γιατρούς πάνω στο φορείο.

Το συγκεκριμένο VIDEO δεν ήταν το μόνο που βγήκε στη δημοσιότητα με σκηνές από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Νεϊμάρ, ωστόσο η νοσοκόμα που το κατέγραψε δέχθηκε έντονη κριτική για την αντίδρασή της στο τέλος.

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά, δείχνει χαρούμενη και ενθουσιασμένη που κατέγραψε τον Βραζιλιάνο άσο, στέλνοντας "φιλάκια" στη κάμερα, πανηγυρίζοντας.

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "UOL", αυτή ήταν και η αιτία της απόλυσής της. Δείτε το επίμαχο VIDEO που στάθηκε αφορμή για να χάσει η νοσοκόμα τη δουλειά της:

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως, ο Νεϊμάρ μπορεί να παίξει στον τελικό!

Οι αποζημιώσεις της FIFA για τους τραυματισμούς Νεϊμάρ και Ντι Μαρία

Σκολάρι: "Ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να αισθανθεί τα πόδια του"

News 24/7

24MEDIA NETWORK