Φαν Χάαλ: "Καλύτερα να χάναμε με 7-1"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ υποστήριξε στις δηλώσεις του ενόψει του μικρού τελικού με τη Βραζιλία, ότι θα ήταν καλύτερο αν η ομάδα του είχε αποκλειστεί με μια βαριά ήττα, παρά έτσι όπως έχασε κόντρα στην Αργεντινή.

Φαν Χάαλ: "Καλύτερα να χάναμε με 7-1"

"Το ματς με τη Βραζιλία δεν είναι σε καμία περίπτωση ανώφελο, υπάρχουν πολύ υψηλά κίνητρα. Τόσο επειδή αντιμετωπίζουμε τους διοργανωτές όσο επειδή θέλουμε να κλείσουμε το Μουντιάλ αήττητοι", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των "οράνιε".

Στη συνέχεια επισήμανε: "Δεν μετανιώσει για κάτι όσον αφορά στον ημιτελικό, όμως το όνειρο εξαφανίστηκε στα πέναλτι και αυτό είναι ενοχλητικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερα να αποκλείεσαι με ένα 7-1 επειδή τότε κατανοείς ξεκάθαρα ότι έχεις χάσει.

Εμείς δεν χάσαμε (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση κόντρα στην Αργεντινή) και αυτό κρατάμε ενόψει του μικρού τελικού, μιας που θέλουμε να τελειώσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας χωρίς ήττα ένα Μουντιάλ.

Οι Βραζιλιάνοι έπαιξαν 24 ώρες πριν από εμάς και θα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την ενδεκάδα, όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι εκτός από τον Λιρόι Φερ. Το πνεύμα είναι ισχυρότερο από το σώμα, θα επιλέξω αυτούς που θα είναι σε καλύτερη κατάσταση".

Διαβάστε ακόμη:

Οι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

H 9χρονη που συγκίνησε τον Νταβίντ Λουίζ

Βραζιλία: η ομάδα με τους πιο πολλούς φωνακλάδες

Προκαλεί τους Βραζιλιάνους ο Μαραντόνα (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK