Γκρίνια για τη διαιτησία από τον Πίντο

Ο Χόρχε Λουίς Πίντο δήλωσε υπερήφανος για όσα κατάφερε η Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε η Κόστα Ρίκα στο τουρνουά.

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 24:  Head coach Jorge Luis Pinto of Costa Rica reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Costa Rica and England at Estadio Mineirao on June 24, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Ian Walton/Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 24: Head coach Jorge Luis Pinto of Costa Rica reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Costa Rica and England at Estadio Mineirao on June 24, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Ian Walton/Getty Images) GETTY IMAGES

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι άσχημο να αποκλείεσαι με αυτόν τον τρόπο, αλλά μπορούμε να είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε σε αυτό το Μουντιάλ. Κάναμε υπέροχα πράγματα. Πολλοί δεν μας πίστεψαν, αλλά αντιμετωπίσαμε μεγάλες ομάδες και δεν χάσαμε από κανέναν. Ευχαριστώ τους παίκτες μου γιατί κοίταξαν στα μάτια όλους τους αντιπάλους και δεν φοβηθήκαμε ποτέ καμία μεγάλη δύναμη. Τελειώσαμε το Μουντιάλ με την καλύτερη άμυνα και την αναγνώριση του κόσμου. Ο Νάβας ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά τα πέναλτι είναι θέμα τύχης".

Αναφερόμενος στη διαιτησία που είχε η Κόστα Ρίκα στο τουρνουά, τόνισε: "Η διαιτησία δεν ήταν και η καλύτερη απέναντί μας. Δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι με την Ιταλία κι ένα με την Ελλάδα, ενώ και σήμερα θα μπορούσε να μας δοθεί ένα πέναλτι. Γενικά έγιναν πολλά λάθη στο Μουντιάλ και η FIFA πρέπει να το εξετάσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK