Μαραντόνα: "Η Γερμανία έπαιζε σαν δύο Βραζιλίες"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την ταπεινωτική ήττα της Βραζιλίας από τους Γερμανούς. Το πρώην αστέρι της εθνικής Αργεντινής δεν βλέπει καμία ομοιότητα στους φετινούς παίκτες της ομάδας με παλαιότερους που φόρεσαν τη φανέλα, ενώ έβγαλε το καπέλο στην φανταστική ομάδα του Λεβ.

Μαραντόνα: "Η Γερμανία έπαιζε σαν δύο Βραζιλίες"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα παρακολούθησε την αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Γερμανία και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει το παιχνίδι. Και τι παιχνίδι!

Σύμφωνα με τον Αργεντινό, το ποδόσφαιρο που έπαιζε η Βραζιλία δεν θύμιζε καθόλου αυτό έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τη "σελεσάο": "Μου έμοιαζε σαν να βλέπω παιδικό ποδόσφαιρο και οι Γερμανοί όποτε ήθελαν πυροβολούσαν".

Ενώ και οι παίκτες που στελέχωσαν τη Βραζιλία στο φετινό Μουντιάλ, απέχουν πολύ από εκείνους που φόρεσαν τη φανέλα τα προηγούμενα χρόνια:

"Χωρίς τον Νεϊμάρ δυστυχώς δεν υπάρχει Βραζιλία. Η ομάδα δεν κατέβηκε καν να παίξει στο γήπεδο. Είχε πολύ κακή εικόνα. Εκτός από τον Νταβίδ Λουίς και κάποια τρεξίματα από τους Μαϊκόν και Μαρσέλο δεν είχε να επιδείξει τίποτα άλλο. Ο Μπερνάρντ δεν κατάλαβα καν γιατί έπαιζε. Ο Λουίς Γκουστάβο και ο Παουλίνιο απέχουν πολύ από τους Κακά και Ντούνγκα. Και ο Φρεντ δεν έχει την παραμικρή σχέση με το Ρονάλντο".

Ο Μαραντόνα δεν δίστασε να βγάλει το καπέλο στην ομάδα του Γιοακίμ Λεβ:

"Η Γερμανία είχε συνεχώς το πάνω χέρι. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό κάνανε τα πάντα σωστά. Κάθε φορά που ένας Βραζιλιάνος έκλεβε την μπάλα, υπήρχαν 3 Γερμανοί να τον μαρκάρουν. Αυτή η ομάδα ήξερε ακριβώς τι ήθελε. Σου έδινε από την αρχή την εντύπωση πως μπορούσαν να βάλουν και 7 γκολ στη Βραζιλία".

"Η Γερμανία ήταν σαν δύο Βραζιλίες. Τίποτα δεν κερδίζεται μόνο και μόνο με τη φανέλα. Πρέπει να βγεις να παίξεις 90 λεπτά και να δείξεις ότι είσαι ανώτερος του αντιπάλου σου"

Τέλος, η ευχή του είναι να δούμε μια επανάληψη του τελικού του 1986 μεταξύ Αργεντινή και Γερμανίας: "Ελπίζω να παίξει η Αργεντινή στον τελικό με τη Γερμανία και πιστεύω τους "έχουμε" όπως το 1986".

Διαβάστε ακόμη:

Βραζιλία - Γερμανία 1-7

Τα καλύτερα tweets για το Βραζιλία - Γερμανία

Τα κλάματα των Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών (VIDEO)

O ξένος Τύπος για το θρίαμβο της Γερμανίας και τη συντριβή της Βραζιλίας

Τρεις τραυματίες σε αναταραχές μετά το 7-1 (VIDEO)

Έγραψε ιστορία ο Κλόζε (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK