Μαραντόνα: "Ο Μέσι είναι μόνος του"

Σκληρή κριτική στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα παιχνίδια η εθνική Αργεντινής και ο προπονητής της, Αλεχάντρο Σαμπέγια άσκησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, εξαιρώντας φυσικά τον Λιονέλ Μέσι.

Μαραντόνα: "Ο Μέσι είναι μόνος του"

Την άποψή του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η εθνική Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας κατέθεσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες και κυρίως στον προπονητή της "αλμπισελέστε", Αλεχάντρο Σαμπέγια, εξαιρώντας φυσικά τον Λιονέλ Μέσι.

"Η ομάδα δεν έχει αλλάξει το ρυθμό ούτε την κίνησή της μπροστά. Νιώθω κάτι μέσα μου, πολύ δυνατό, είναι σαν πικρία, οργή, θυμός. Η Αργεντινή θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα σαν ομάδα", δήλωσε αρχικά ο 53χρονος.

Για την παρουσία του Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο είπε: " Ο Μέσι είναι πολύ μόνος. Εάν ο Μέσι δεν το πάρει επάνω του θα αποκλειστούμε στον επόμενο γύρο και θα κατηγορούν αυτόν για την καταστροφή της Αργεντινής. Η ομάδα παίζει στο 40% των δυνατοτήτων της. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει να παίζουν στο Μουντιάλ. Το Βέλγιο είναι άλλη υπόθεσγ. Εάν η Αργεντινή δεν ξυπνήσει, θα έχουμε πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK