Όταν ο Μαραντόνα πέρασε τον Μίλερ για ball boy (VIDEO)

Αργεντινή και Γερμανία θα διεκδικήσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή και οι Ντιέγκο Μαραντόνα και Τόμας Μίλερ θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι, τέσσερα χρόνια μετά από την πρώτη φορά, όταν ο "Ντιεγκίτο" είχε... διώξει τον Γερμανό τον οποίο πέρασε για ball boy!

Όταν ο Μαραντόνα πέρασε τον Μίλερ για ball boy (VIDEO)

Το συμβάν είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2010, όταν ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" και ο 20χρονος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έπρεπε να παρευρεθούν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά από το φιλικό παιχνίδι των δύο χωρών στην "Άλιαντς Αρένα".

Ο Γιόαχιμ Λεβ είχε συμπεριλάβει στην αρχική ενδεκάδα τον νεαρό άσο και τον άφησε στον αγωνιστικό χώρο για 66 λεπτά. Ακολούθως, ο Μίλερ πήγε στη συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον Μαραντόνα.

Όμως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής δεν τον αναγνώρισε. Μάλιστα, θεώρησε ότι οι Γερμανοί έστειλαν στη συνέντευξη Τύπου κάποιο... ballboy και -εμφανώς ενοχλημένος- αρνήθηκε να μιλήσει "εάν δεν φύγει το ball boy από την αίθουσα"!

Λίγους μήνες αργότερα, το... ball boy άνοιξε το σκορ στον προημιτελικό του Μουντιάλ 2014, που κατέληξε σε θρίαμβο των "πάντσερ" με 4-0.

"Είναι κάτι ξεχωριστό αυτό για μένα, όσον αφορά την υπόθεση με τον Μαραντόνα. Δεν νομίζω ότι θεωρεί πως είμαι ακόμα ball boy. Δεν νομίζω ότι με ήξερε τότε, αλλά με ξέρει τώρα", δήλωσε ο Μίλερ αμέσως μετά από το παιχνίδι και λίγο πριν αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, τίτλο που διεκδικεί και φέτος και ίσως τον κατακτήσει με γκολ απέναντι στη χώρα του Μαραντόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK