Παράπονα από τον Σίλεσεν στην αλλαγή του και συγγνώμη

Ο Γιάσπερ Σίλεσεν νευρίασε με την κίνηση του Φαν Χάαλ να τον βγάλει εκτός αγώνα, αντικαθιστώντας τον με τον αναπληρωματικό Τιμ Κρουλ για τα πέναλτι. Κλωτσούσε μπουκάλια και προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν οι συμπαίκτες του καθώς θεώρησε υποτίμηση στο πρόσωπό του την κίνηση αυτή...

Παράπονα από τον Σίλεσεν στην αλλαγή του και συγγνώμη

Όταν παίζεις 120' αγώνα και ο προπονητής σου δεν σε εμπιστεύεται για τα πέναλτι, είναι λογικό να έρχεσαι εκτός εαυτού. Όπως ο Γιάσπερ Σίλεσεν. Κράτησε στο μηδέν την Κόστα Ρίκα 120' και όταν ήρθε η ώρα των πέναλτι, ο Τιμ Κρουλ κλήθηκε να βγάλει τα "κάστανα από τη φωτιά".

Ο Σίλεσεν νευρίασε, κλωτσούσε μπουκάλια και οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Μέχρι που έκανε την απόκρουση ο Κρουλ, η Ολλανδία πέρασε, και ο Σίλεσεν κατάλαβε ότι το ομαδικό συμφέρον είναι πάνω απ΄όλα.

Αφού πανηγύρισε έξαλλα, ζήτησε συγγνώμη: "Μετά τον αγώνα, ζήτησα συγγνώμη στον προπονητή τερματοφυλάκων, Φρανς Χουκ και σε όλη την ομάδα. Ήταν λάθος μου και τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε μια ομάδα. Εδώ κάνουμε μια συνολική προσπάθεια και όλοι πρέπει να βοηθάμε.

Η αλλαγή που έκανε ο κόουτς μας βοήθησε, ο Τιμ έκανε καταπληκτική δουλειά στα πέναλτι και πήραμε μια πολύ σημαντική πρόκριση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK