Συνδέουν τον πατέρα του Νεϊμάρ με κύκλωμα "μαύρης αγοράς"

Σε κύκλωμα "μαύρης αγοράς" για την διακίνηση εισιτηρίων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμπλέκεται ο πατέρας του Νεϊμάρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε βραζιλιάνικα και ισπανικά ΜΜΕ. Διαψεύδει η πλευρά του άσου της Μπαρτσελόνα.

Συνδέουν τον πατέρα του Νεϊμάρ με κύκλωμα "μαύρης αγοράς"

Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Βραζιλίας, η "Folha de Sao Paulo" κάνει λόγο για εμπλοκή του πατέρα του Νεϊμάρ σε κύκλωμα "μαύρης αγοράς" για τη διακίνηση εισιτηρίων στο Μουντιάλ.

Εγκέφαλος της όλης επιχείρησης φέρεται να είναι ο Αλγερινός, Μοχαμαντού Λαμίν Φοφανά, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές του Σάο Πάολο μαζί με άλλα 10 άτομα. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Folha de Sao Paulo" στο κύκλωμα εμπλέκεται και ο αδερφός του Ροναλντίνιο.

Όπως αναφέρεται, οι εμπλεκόμενοι σε αυτό αγόραζαν κανονικά τα εισιτήρια από τη FIFA και στη συνέχεια προσπαθούσαν να τα μεταπωλήσουν σε υψηλές τιμές, με τα ημερήσια κέρδη τους να φτάνουν τα 300.000 ευρώ.

Η πλευρά του Νεϊμάρ με τη σειρά της διέψευσε τα δημοσιεύματα τονίζοντας: "Είμαστε αηδιασμένοι από τα ψέματα, που δεν εξυπηρετούν τίποτα άλλο, παρά τις καθημερινές πωλήσεις της εφημερίδας. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK