Βιεϊρίνια: "Μπορώ να αναπληρώσω τον Νάνι"

Χαρούμενος, αλλά και ταυτόχρονα παίκτης που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά το τέλος του αγώνα της Πορτογαλίας με τη Ρωσία. Τι είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Βιεϊρίνια: "Μπορώ να αναπληρώσω τον Νάνι"

Μπορεί να βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα από... σπόντα, ωστόσο όπως και ο ίδιος δήλωσε, έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός με την Εθνική Πορτογαλίας στη νίκη με 1-0 κόντρα στη Ρωσία, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Με κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "A' bola": "Έμεινα έκπληκτος με τη συμμετοχή μου στην αρχική ενδεκάδα. Ήξερα ότι στα τελευταία ματς τα είχα πάει καλά και στο πίσω μέρος του μυαλού μου πίστευα ότι μπορεί να ξεκινήσω βασικός, αφού ο Νάνι δεν ήταν 100 % έτοιμος. Όλα πήγαν καλά, το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Για εμένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος του κόσμου. Επίσης, ο Νάνι είναι από τους καλύτερους, αλλά οι άνθρωποι της Εθνικής γνωρίζουν ότι μπορώ να είμαι μια επιλογή στη θέση του. Περίμενα την ευκαιρία που ήρθε και απέδειξα ότι μπορούν να υπολογίζουν σε εμένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK