Ομοσπονδιακός χωρίς... έγκριση ο Ντάουμ: Ούτε ο Βασσάρας ψήφισε

Ο Κριστόφ Ντάουμ ανακοινώθηκε την Πέμπτη ως ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ρουμανίας. Μόνο που δεν έχει την ομόφωνη έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Απών ο Κύρος Βασσάρας!

Ομοσπονδιακός χωρίς... έγκριση ο Ντάουμ: Ούτε ο Βασσάρας ψήφισε
Ντάουμ Ρουμανία

Θα είναι ή όχι ο Κριστόφ Ντάουμ ο νέος εκλέκτορας των Ρουμάνων; Ερώτημα δίχως απάντηση.

Διότι ο Γερμανός προπονητής ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτης του Άγχελ Ιορντανέσκου στον εθνικό πάγκο, παρόλα αυτά υπάρχουν αντιδράσεις που θα οδηγήσουν το ζήτημα στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόσληψη του Ντάουμ επικυρώθηκε από τα 8/15 της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, αφού τα υπόλοιπα μέλη δεν ήταν παρόντα στην ψηφοφορία. Μάλιστα ο (παλαίμαχος γκολκίπερ) Φλορίν Προυνέα, ένας εξ αυτών που μποϊκόταραν τη διαδικασία υποστηρίζοντας πως ο Αουρέλ Μπρασοβεάνου δεν είχε δικαίωμα ψήφου, ενημέρωσε πως θα προσβάλει την απόφαση.

Μεταξύ αυτών που δεν έλαβαν μέρος στη διαδικασία ήταν ο Κύρος Βασσάρας!

Το... κυβερνητικό στρατόπεδο υποστήριξε πως όλα ήταν καθ' όλα νόμιμα και δεν υπάρχει τρόπος ν' ανατραπεί η πρόσληψη του 62χρονου τεχνικού που στην καριέρα του έχει δουλέψει σε Κολονία, Στουτγκάρδη, Μπεσίκτας, Λεβερκούζεν, Αούστρια, Φενέρμπαχτσε, Άιντραχτ, Μπρι και Μπούρσασπορ.

Όλα αυτά δύο μήνες πριν η Ρουμανία πέσει στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον όμιλο με Δανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Αρμενία και Καζακστάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK