ΣΟΚ, χάνει το Μουντιάλ ο Γκερέρο λόγω... κοκαΐνης!

Το Περού προκρίθηκε σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από 36 χρόνια, όμως θα συμμετέχει στο τουρνουά της Ρωσίας χωρίς τον αρχηγό της ομάδας, Πάολο Γκερέρο! Ο έμπειρος άσος βρέθηκε θετικός σε χρήση... κοκαΐνης!

Peru's Paolo Guerrero reacts after missing a chance to score again Colombia during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 10, 2017.(AP Photo/Martin Mejia)
Paolo Guerrero AP IMAGES

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή (8/12) και αφορά τον αρχηγό του Περού, Πάολο Γκερέρο. Ο 33χρονος επιθετικός ήταν σε... καραντίνα από τον Οκτώβριο όταν και πιάστηκε ντοπέ στα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας κόντρα στην Αργεντινή.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο Γκερέρο βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης και θα παραμείνει εκτός αγώνων για ένα χρόνο! Τι σημαίνει αυτό; Πως χάνει οριστικά το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο το Περού προκρίθηκε μετά από 36 ολόκληρα χρόνια.

Ο παίκτης θα ασκήσει έφεση για να μειωθεί η ποινή, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο να συμβεί. Πλέον η καριέρα του βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς θα επιστρέψει στα... 35.

News 24/7

24MEDIA NETWORK