Απόκρουση με ψαλίδι

Ο τερματοφύλακας της Σουηδίας, Αντρέας Ίσακσον, αναμένεται να μείνει στην ιστορία μετά την εντυπωσιακή απόκρουσή του με ψαλίδι, πάνω στη γραμμή, μετά από προσπάθεια του Μέσι!

Απόκρουση με ψαλίδι

Ο Ίσακσον είδε τον Λιονέλ Μέσι να τον πλασάρει με λόμπα και την μπάλα να κατευθύνεται προς τα δίχτυα του. Μην μπορώντας να αντιδράσει με τα χέρια μιας και βρισκόταν εκτός θέσης, ενστικτωδώς επιχείρησε να απομακρύνει τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή, με ψαλίδι και τα κατάφερε!

Στα του αγώνα, στο 23' το σκορ ήταν ήδη 3-1 (3' αυτ. Λούστιγκ, 19' Αγκουέρο, 23' Ιγκουαΐν - 12' Όλσον) υπέρ της παρέας του Μέσι, όμως δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια. Οι Σουηδοί κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Ελμ, διαμορφώνοντας το τελικο 3-2.

Οι συνθέσεις

Σουηδία: Ίζακσον, Λούστιγκ (60' Γιόχανσον), Γκράνκβιστ, Γ. Όλσον, Μ. Όλσον, Λάρσον, Σβένσον (61' Ελμ), Σέλστρεμ (77' Βέρνμπλουμ), Κατσάνικλιτς (77' Ντούρμαζ), Ιμπραχίμοβιτς (46' Ρανέγκιε), Χίσεν

Αργενιτνή: Ρομέρο, Σαμπαλέτα (61' Ανσάλντι), Φερνάντες, Γκαράι (87' Κολοτσίνι), Καμπανιάρο, Γκάγκο (68' Μπανέγα), Μαστσεράνο, Ντι Μαρία (46' Μοντίγιο), Ιγκουαΐν (Ντι Σάντο 90'+1), Αγουέρο (75' Λαβέτσι), Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK