Η τρυφερή κίνηση του Σέλστρεμ

Ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στην αναμέτρηση της Σουηδίας με τη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα, με τον Κιμ Σέλστρεμ να προσπαθεί να καθησυχάσει ένα τρομαγμένο αυτιστικό παιδάκι.

Η τρυφερή κίνηση του Σέλστρεμ

Η Σουηδία αντιμετώπισε τη Γερμανία την προηγούμενη Τρίτη (15/10) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, με τον Αντρέ Σούρλε να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη κάνοντας χατ - τρικ. Ωστόσο, το highlight της βραδιάς δεν ανήκει σε αυτόν αλλά στον Κιμ Σέλστρεμ.

Κατά τη διάρκεια που οι ποδοσφαιριστές έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο, με την καθιερωμένη συνοδεία των μικρών φίλων του αθλήματος, ένα από τα παιδάκια και συγκεκριμένα αυτό που κρατούσε από το χέρι ο Κιμ Σέλστρεμ, ήταν νευρικό και τρομαγμένο καθώς πάσχει από αυτισμό.

Ο άσος της Σπαρτάκ Μόσχας, βλέποντας το παιδί να μην βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έσκυψε μπροστά του και προσπάθησε να το καθησυχάσει.

Η τρυφερή κίνηση του Σέλστρεμ

Ο πατέρας του νεαρού Μαξ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την βοήθεια που προσέφερε στο γιο του, ενώ ο ίδιος δήλωσε: "Χαίρομαι που ο πατέρας του Μαξ εκτίμησε ότι έκανα κατά την είσοδό μου στο γήπεδο αλλά το πιο ευχάριστο είναι ότι παρά το γεγονός πως ο Μαξ ήταν λίγο νευρικός στην αρχή, μαζί καταφέραμε να περάσουμε ευχάριστα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK