Τι έκαναν οι αντίπαλοι της εθνικής

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Σλοβακία και Λιθουανία σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Το Λιχτενστάιν έκανε την έκπληξη της βραδιάς, αφού έφερε 1-1 με την Λετονία.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι της εθνικής

Η Σλοβακία έχασε τρομερή ευκαιρία για να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γιουράι Κούτσκα, ο οποίος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της Λιθουανίας με εξ επαφής κεφαλιά. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ο Νταρβίντας Σέρνας άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ στο 19ο λεπτό.

Τελικά η ομάδα του Στάνισλαβ Γκρίγκα έσωσε την παρτίδα με ένα υπέροχο ψαλίδι του Μάρτιν Γιακούμπκο (στο 40'), έπειτα από σέντρα του Μάρτιν Σκρτελ και αδύναμη απόκρουση των αμυντικών.

Σλοβακία: Κούτσιακ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Πεκόφσκι (70' Μπάκος), Σάπαρα, Γιακούμπκο, Χούμποτσαν, Χάμσικ, Σβέντο, Κούτσκα, Μακ (64' Ντούρις).

Λιθουανία: Καρτσεμάρσκας (46' Αρλάουσκας), Σεμπέρας, Κιγιάνσκας, Μικούτσκις, Τσεσνάουσκις, Ματουλεβίτσιους, Σέρνας (90' Λούκσα), Μικολιούνας, Ιβασκεβίτσιους, Καλόνας (69' Νοβίκοβας), Πάνκα.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι της εθνικής

Η έκπληξη της ημέρας πραγματοποιήθηκε στον 7ο όμιλο όπου το Λιχτενστάιν απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Λετονία και κέρδισε τον πρώτο της βαθμό στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό με δυνατό σουτ του Μικέλε Πολβερίνο, αλλά η ομάδα της Βαλτικής ισοφάρισε στο 30ό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεκσάντρς Κάουνα, ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 62'.

Οκτώ λεπτά αργότερα το Λιχτενστάιν απώλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, όμως, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Άντρις Βάνινς.

Λιχτενστάιν: Γέχλε, Οεχρί (46' Κιντάνς), Στόκλασα, Ντ. Χάσλερ, Φρικ, Μπουργκμάιερ, Έρνε (94' Γκουρ), Νικ. Χάσλερ, Κρίστεν (72' Μπεκ), Βίσερ, Πολβερίνο.

Λετονία: Βάνινς, Κλάβα, Λάιζανς (46' Βισνάκοφς), Ιβάνοφς, Κάμες (56' Ζιγκάγεφς), Κάουνα, Βερπακόφσκις (66' Γκάουρακς), Λάζντινς, Γκορκς, Ρούγκινς, Ρούντνεφς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK