Νέες πιέσεις στη Βραζιλία από τον Μπλάτερ

H FIFA δεν είναι ικανοποιημένη με την πρόοδο της Βραζιλίας ενόψει του Μουντιάλ του 2014 και πιέζει με κάθε τρόπο.

Νέες πιέσεις στη Βραζιλία από τον Μπλάτερ

Το έργο που είχαμε παρακολουθήσει πριν από τη διεξαγωγή του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής παίζεται σε...επανάληψη στις οθόνες της FIFA. Η Βραζιλία, διοργανώτρια της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου το 2014 πιέζεται αφόρητα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για επίσπευση των έργων.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τονίζοντας: "Εκφράζουμε την ανησυχία μας. Θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και θα ταξιδέψω στη Βραζιλία για να συναντηθώ με την πρόεδρο Ντίλμα Ρούσεφ. Είναι σύνθετα τα πράγματα".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πανίσχυρος γενικός γραμματέας της FIFA Ζερόμ Βακλ ο οποίος δήλωσε: "Πλέον δεν πρέπει να να χαθεί ούτε μέρα προετοιμασίας, κάτι τέτοιο θα συνιστούσε τεράστιο λάθος".

Είναι σαφές ότι οι πιέσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα θα κλιμακωθούν με κύριο στόχο να τεθεί σε εφαρμογή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο ειδικός νόμος που ψήφισε το βραζιλιάνικο κοινοβούλιο κατά τον οποίο δίνονται όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK